+45 29620714 sussi@deko-sign.dk

INDRETNING

For private og erhverv

INDRETNING

Personlighed til ethvert rum

INDRETNING

Rum med personlighed og velvære

INDRETNING

Personlighed til ethvert rum

 

Den helt rigtige indretning kan gøre en kæmpe forskel for et rum. En god indretning kan skabe stemning, nye funktioner og et forbedret arbejdsmiljø.

Deko-Sign arbejder som indretningskonsulent både med at idéudvikle og give inspiration. Vi løser komplette indretningsopgaver, og kan fungerer som projektleder, hvor vi sørger for alt lige fra materialeindkøb, layout, styling og kontakt til håndværkere, leverandører mv.

 

Arbejdspladsen

Skal Deko-Sign være din indretningskonsulent?

Vi bidrager med idéer og sparring, og løser den praktiske del med indretning af både formelle og uformelle rum.

Vi kommer med forslag til, hvordan I kan få skabt velvære og funktionelle arbejdsstationer for jeres medarbejdere, samt indbydende lokaler, der kan danne rammerne for kundepleje eller et godt arbejdsmiljø. Indretningen er naturligvis altid udviklet med sans for detaljen.

For private

Ønsker du ny inspiration til din indretning, i dit private hjem eller sommerhus? Deko-Sign løser også indretningsopgaver for privatkunder. Kontakt os hvis du trænger til fornyelse og inspiration.

 

GALLERI

Indretning før og efter

Dette er en indretningsopgave for et erhvervskontor. Her ses hvor meget en indretning kan gøre for et rum. Fra kedeligt kontor, til et varmt og indbydende mødelokale hvor kunderne føler sig velkommen. Se før og efter

Efter

Kontakt DEKO-SIGN

Har du en indretnings- eller dekorations opgave du gerne vil have udført? Så kontakt Deko-sign for et helt uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig…

 

11 + 10 =

MEDLEM AF:

Danske Dekoratører

Se artikel

 

ADRESSE

Deko-Sign of Denmark

Gl. Rønnebjergvej 13

9760 Vrå

Denmark

 

KONTAKT OS

Tlf.: +45 2962 0714

Email: sussi@deko-sign.dk

CVR: 39152819

Cookie og privatlivspolitik