+45 29620714 sussi@deko-sign.dk

BUTIKSSTYLING

Dit udtryk andres indtryk

VISUAL MERCHANDISING

Dit udtryk andres indtryk

BUTIKSSTYLING/ VISUAL MERCHANDISING

– Butiksindretning

Vi tilbyder styling af din butik, så dine varer præsenteres visuelt flot, samtidig med de står på de rigtige salgspladser. 

Vi kommer med nye øjne på din butik eller dit salgsoplæg. Om det er et mindre oplæg der skal præsenteres på et salgsbord, som trænger til at blive opfrisket, eller hele din butik der skal vendes rundt, arbejder vi professionelt og anvender visual merchandising og space management når vi styler din butik. Det vil sige at dine varer præsenteres visuelt flot på de rigtige salgspladser, så det både giver dine kunder inspiration, oplevelse og lysten til at købe dine varer.

SHOP IN SHOP

– Blikfang der tiltrækker kunder

Har du et koncept der skal rulles ud i butikker? 

Deko-sign kan tilbyde at passe din shop in shop,  i en løbende turnusordning rundt om i Danmark, så de altid står salgsklar og til inspiration for dine kunder.

Vi kan også tilbyde at udvikle et helt nyt shop in shop område, så det passer til netop dine varer og dit brand, og selvfølgelig med blikfang der tiltrækker kunden.

Vi kan hjælpe med alt fra skitser, ideer til den færdige opstilling 

Hvis du vil høre mere så kontakt deko-sign.

 

Kontakt DEKO-SIGN

Har du en indretnings- eller dekorations opgave du gerne vil have udført? Så kontakt Deko-sign for et helt uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig…

 

9 + 4 =

MEDLEM AF:

Danske Dekoratører

Se artikel

 

ADRESSE

Deko-Sign of Denmark

Gl. Rønnebjergvej 13

9760 Vrå

Denmark

 

KONTAKT OS

Tlf.: +45 2962 0714

Email: sussi@deko-sign.dk

CVR: 39152819

Cookie og privatlivspolitik