+45 29620714 sussi@deko-sign.dk

DEKO-SIGN

Sussi Stokbro

Indretning og dekoration til enhver lejlighed

Sussi Stokbro Dekoratør/ejer Deko-Sign of Denmark

DEKO-SIGN

of Denmark

Dekoration, indretning og visual merchandising.

Jeg hedder Sussi og er indehaver af Deko-Sign of Denmark. Deko-Sign er en veletableret dekoratørvirksomhed der har eksisteret siden 1980. I 2017 overtog jeg virksomheden. Her bruger jeg hver dag, min passion og erfaring inden for faget. Deko-Sign er medlem af Danske Dekoratører – her kan du læse en artikel om Sussi som temadekoratør.

 

Personlig stil

Min egen personlige stil er Nordisk og minimalistisk. Men som dekoratør lytter jeg til kunden, og sætter mig ind i kundens ideer og ønsker. Herefter skaber vi den ønskede stil.

Deko-Sign løser et bredt spektrum af opgaver inden for dekorationsfaget, bla. kontorindretning, boligindretning, vinduesdekoration, skilte, hotel/restaurant og pyntning til bla. jul, halloween eller sæson dekoration.

Jeg bor i Nordjylland, hvor jeg elsker at finde inspiration i naturen.

 

Dekoratør opgaver i ind- og udland

Deko-Sign løser opgaver i ind- og udland. Vi er vant til rejsearbejde, da vi har flere kunder i blandt andet Norge og Tyskland. Messeopstillinger i Paris, Oslo, Birmingham osv. Rejserne er ofte flere uger af gangen, så der er god tid til at løse den enkelte opgave.

Den komplette løsning

Siden 1980 har Deko-Sign skabt små og store universer i ind- og udland. Om det er en messestand, et butiksvindue eller et helt shoppingcenter, så er vi klar og laver gerne en en komplet løsning, der gør det let for dig.

Ved den komplette løsning, tager Deko-Sign sig af det besværlige. Alt lige fra indkøb af materialer, lagerstyring, kontakt med leverandører/håndværkere til udførsel af selve dekorations opgaven. Vi følger opgaven til dørs, og slipper ikke opgaven før du er tilfreds. Kontakt os helt uforpligtende. 

 

 

”Dit udtryk er andres indtryk”

40 år med indretning

Deko-Sign eksisteret siden ca 1980.

Jeg overtog Deko-Sign ved årsskiftet 2017/18.

Med mig i baggagen, havde jeg min dekoratøruddannelse, samt erfaring fra faget siden 1993.

Kunde service

Vi levere et godt og professionelt arbejde hver gang, og går ikke før kunden er tilfreds. Vi arbejder når kunden har behov for det. – Flexible arbejdstider, der passer til mine kunders behov.

Indretning i ind og udland

Deko-Sign er vant til rejsearbejde, da flere af vores kunder kommer fra blandt andet Norge og Tyskland. Vi løser messeopstillinger i Paris,
Oslo, Birmingham osv. Vi rejser derfor ofte flere uger af gangen, for at fuldføre opgaven til punkt og prikke.

Kunder:

 • Color Line Norge
 • Color Line Danmark
 • Color Line Cruise
 • Jane sko
 • Metropol Shopping center
 • Farvecenter Nord
 • Danahus
 • Hårdesign
 • Chick Antique
 • Solbakkens Tømre
 • Danske Dekoratører
 • Og mange flere….

Det siger vores kunder

Når vores Shoppingcenter skal pyntes op til diverse højtider og sæsoner. – Såsom jul, halloween eller sommer. –  Har vi i flere år brugt Sussi fra Deko-sign som dekoratør. 

Deko-sign står for alt fra kreative ideoplæg, til opsætning af pynt og dekorationer i hele centret. Efter endt sæson oprydning og nedtagning.

Vi er yderst tilfredse, med vores samarbejde med Deko-Sign.”

Jane Melgaard Olesen

Marketing Manager, Metropol Shoppingcenter

MEDLEM AF:

Danske Dekoratører

Se artikel

 

ADRESSE

Deko-Sign of Denmark

Gl. Rønnebjergvej 13

9760 Vrå

Denmark

 

KONTAKT OS

Tlf.: +45 2962 0714

Email: sussi@deko-sign.dk

CVR: 39152819

Cookie og privatlivspolitik